Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Приложението за здравето на хората представлява цялостна

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Приложението за здравето на хората представлява цялостна
Коментари Харесай

Пламен Цеков: Здравното мобилно приложение за коронавируса е напълно безплатно и доброволно

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Приложението за здравето на хората съставлява цялостна система от централен указател и мобилно приложение, като двете са интегрирани, а самият указател е във връзка със здравните институции. Хората са участник в процеса през мобилното приложение. Тяхното присъединяване е гратис и изцяло непринудено. В него се вкарва ЕГН, пол, възраст, всеки жител може да подава признаците, които има. Това разяснява в ефира на Нова тв Пламен Цеков от Българска асоциация за нововъведения. 

Информацията ще отива до персоналните лекари, в допълнение ще се прави и разбор на данните, въведени от хората и ще се преценя каква реакция ще е съответна за всеки съответен случай. По този метод хората дават опция на здравните служби да се знае в кои региони на страната има заболели, добави той.

Разбира се, че всеки може да излъже, даже да подаде непознато ЕГН, само че ние разчитаме на съзнанието на всеки участник в този развой, уточни Цеков.

Информацията, която ще бъде в централния указател на тази система няма да е налична за жителите, а за оперативния щаб и персоналните лекари в избран тип. Защото тук не приказваме единствено за персонални, само че и за здравни данни, тъй че няма по какъв начин всеки да има достъп, увери той.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Конта
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР